Cafea Colombia Cauca Providencia „Ignacio Lopez
Columbia produce în mod tipic aproximativ 10% din cafelele lumii si este acum pe locul al treilea, după Vietnam și Brazilia. Cea mai mare parte a cafelei columbiene este de înaltă calitate.
Cafeaua columbiană este crescuta de-a lungul celor trei lanțuri muntoase din nordul Anzilor care taie Columbia de la nord la sud. Supremo este clasificarea cea mai inalta pe care o pot primi boabele columbiene si asta inseamna un procent foarte mic de defecte, dimensiuni mari ale boabelor, toate acestea realizate printr-o selectie atenta si o grija sporita in timpul procesarii. Columbia va fi intotdeauna o alegere inspirata pentru bautorii de espresso, dar si pentru cei care prefera cafeaua la ibric sau la filtru.
O uimitoare cafea de 88 puncte SCA din regiunea Cauca din ferma Providencia, fermier Ignacio Lopez
Procesare: fermentare uscata 18 ore
altitudine:1750m
varietate: Castillo
note: lamaie, portocala, mar, musetel, mandarina
88 puncte SCA
Recenzii
Clear filtersNu există recenzii până acum.