Cafea de specialitate

Despre cat de importanta este apa din cafea.

Mai jos aveti un interviu realizat de Ciprian Lepadatu. Am discutat despre importanta apei cu care preparam cafeaua, importanta utikizarii unei solutii personalizate de filtrare, solutie care sa tina de parametrii chimic ai apei din reteaua publica la care este bransat utilizatorul. Orasele au surse diferite de apa, unele orase folosesc apa din foraje de adancime dar profilul de minerale pe care il intalneste apa pana la adancimea respectiva isi lasa amprenta asupra TDS (total dissolved solids) si aponderii diferite dintre minerale, valoarea Ph-ului etc. Alte orase au sursa de apa de suprafata ce poate fi infestata cu materii organice, microbi, bacterii, virusuri si atunci osmoza si lumina UV sunt esentiale.

https://youtu.be/wdPHsv-fIVA?feature=shared

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.