Despre cat de importanta este apa din cafea.

05
iun..

Mai jos aveti un interviu realizat de Ciprian Lepadatu. Am discutat despre importanta apei cu care preparam cafeaua, importanta utikizarii unei solutii personalizate de filtrare, solutie care sa tina de parametrii chimic ai apei din reteaua publica la care este bransat utilizatorul. Orasele au surse diferite de apa, unele orase folosesc apa din foraje de adancime dar profilul de minerale pe care il intalneste apa pana la adancimea respectiva isi lasa amprenta asupra TDS (total dissolved solids) si aponderii diferite dintre minerale, valoarea Ph-ului etc. Alte orase au sursa de apa de suprafata ce poate fi infestata cu materii organice, microbi, bacterii, virusuri si atunci osmoza si lumina UV sunt esentiale.

https://youtu.be/wdPHsv-fIVA?feature=shared

Filtrează după preț
Filtrează după preț - slider
32lei599lei
Filtreaza dupa aciditate
Filtreaza dupa aciditate
Filtreaza dupa altitudine
Filtreaza dupa altitudine
Filtreaza dupa ambalaj
Filtreaza dupa ambalaj
Filtreaza dupa corp
Filtreaza dupa corp
Filtreaza dupa note
Filtreaza dupa note
Filtreaza dupa procesare
Filtreaza dupa procesare
Filtreaza dupa tip rasniri
Filtreaza dupa tip rasniri
Filtreaza dupa varietate
Filtreaza dupa varietate

Cele mai apreciate produse