Am inceput cu Gaggia Pure si Gaggia MDF, a urmat Gaggia Classic cu tunning: PID Sestos si team wand de Rancilio Silvia, apoi Mazzer Suoer Jolly, SanRemo Treviso LX, La Spaziale Vivaldi II si Cimbali Conik iar acum La Marzocco GB5, Mazzer Volcano si Eureka Myhos. Ma bucur ca nu mi-am permis de la inceput echipamentele de acum si m-am bucurat de fiecare treapta pe care am urcat-o. Am simtit in ceasca si schimbarea sitei de dus cu IMS Competition 200 um, si schimbarea sitelor cu VST, si PID-ul si steam wandul, si termometrul Eric pe HX E61, si dual boilerul cu preinfuzie.
Am crescut din punct de vedere al gustului in ceasca la fiecare upgrade. Evolutia a durat 6 ani pana acum, in fiecare zi citesc despre cafea, invat, experimentez, degust.
Evolutia este importanta si acum ma bucur ca am avut entuziasmul de a-mi rupe de la gura ca sa economisesc pentru echipamente mai bune.