Informații suplimentare
Greutate | Nu se aplică |
---|---|
Varietate | Bourbon, Catuai, Caturra |
Altitudine | 1600-1700m asl |
Procesare | spalata |
Corp | mediu, rotund |
Aciditate | dulce, fructata |
Note | Ciocolata |
De la: 20.00 lei
Una dintre cele mai bune specialități de cafea din lume este produsa în zona centrală a Guatemalei. Cele mai cunoscute regiuni producatoare sunt: Antigua, Coban și Huehuetenango. Cafelele guatemaleze de înaltă calitate sunt produse folosind metoda procesarii prin spalare. Cafea din Guatemala este adesea sortata pe altitudini, boabele recoltate de la cele mai inalte cote fiind clasificate SHB (Strictly Hard Bean).
EP inseamna European Preparation adica inca o sortare manuala pentru cei mai pretentiosi clienti, cei europeni, stiut fiind faptul ca pe continentul American, calitatea cafelei consumate nu este atat de importanta.
O cafea de o cremozitate uimitoare, perfecta pentru ibric, dar excelenta si la espresso sau French press. Va este dor de gustul classic al cafelei cu note de ciocolata cu caramel? Nimic mai simplu. Guatemala va satisface exigentele.
Greutate | Nu se aplică |
---|---|
Varietate | Bourbon, Catuai, Caturra |
Altitudine | 1600-1700m asl |
Procesare | spalata |
Corp | mediu, rotund |
Aciditate | dulce, fructata |
Note | Ciocolata |
Recenzii
Nu există încă recenzii.