Cafea Guatemala SHB Flor De Coban
Cafea Guatemala SHB Flor De Coban este una dintre cele mai bune specialități de cafea din lume este produsa în zona centrală a Guatemalei. Cele mai cunoscute regiuni producatoare sunt: Antigua, Coban și Huehuetenango. Cafelele guatemaleze de înaltă calitate sunt produse folosind metoda procesarii prin spalare. Cafea din Guatemala este adesea sortata pe altitudini.Boabele recoltate de la cele mai inalte cote fiind clasificate SHB. (Strictly Hard Bean)
EP inseamna European Preparation adica inca o sortare manuala pentru cei mai pretentiosi clienti. Cei europeni, stiut fiind faptul ca pe continentul American, calitatea cafelei consumate nu este atat de importanta.
O cafea de o cremozitate uimitoare, perfecta pentru ibric, dar excelenta si la espresso sau French press. Va este dor de gustul classic al cafelei cu note de ciocolata cu caramel? Nimic mai simplu. Guatemala va satisface exigentele.
Dragos –
O cafea surprinzator de aromata, prima pe care am incercat-o la cafenea. M-ati convins sa le incerc si pe restul.
Julius –
Excelenta pentru ibric. Am luat-o la sugestia lui Stefan si nu mi-a parut rau.
Am regasit parfumul traditional al ibricului dar totusi asemănătoar unui espresso, de consistența unui sirop, cu o aroma usoara de ciocolata și gust bogat, plin.