Cafea Panama Boquete SHB EP
Panama: Boquete este o vale din partea estică a lui Vulcan Baru. (cea mai înaltă din Panama). Etajul văii este la aproximativ 1000 de metri deasupra nivelului mării, iar cea mai mare parte a cafelei este cultivată pe versanții care înconjoară valea urcând spre vulcan și în cordiliera centrală (partea de nord și est a văii). Cafeaua este cultivată în unele zone de peste 1650 de metri. În Boquete există o serie de regiuni mai mici, inclusiv Quiel, Volcancito, Palmira, Horqueta și Jaramillo. Boquete este, de asemenea, cunoscut pentru biodiversitatea sa incredibilă, în special în plantele cu flori.
Orașul Boquete a fost infiintat la sfârșitul anilor 1800 și începutul anilor 1900 de imigranți din întreaga lume. Acești coloniști au adus cu ei o serie de abilități. Unii erau ingineri la constructia canalului (francezi și americani), în timp ce alții aveau experiență în transportul maritim și comerțul maritim. Acest grup i-a adus lui Boquete o curiozitate care încă se regăsește în rândul boqueteñansilor. Cu privire la modul de îmbunătățire a procesului și a producției, care s-a alimentat în cultura inventivă a cafelei care predomină în Panama.
„Strictly Hard Bean” (SHB) se referă la cafeaua care a fost crescută peste 1350 masl. Altitudinile cu creștere mai mare sunt adesea legate de o aciditate mai strălucitoare, o cupă mai curată și o densitate de boabe mai consistentă.
Note de cupping:citrice curate, consistente, moi, delicate, echilibrate, caramel, migdale prăjite, gust dulce
Recenzii
Clear filtersNu există recenzii până acum.