Cafea Brasil Cerrado Dulce NY2 17/18

Interval de prețuri: 32,00 lei până la 144,00 lei

Cafea Burundi Bujumbura FWAA

Interval de prețuri: 44,00 lei până la 198,00 lei

Cafea Colombia Cauca Cofinet Popayan

Interval de prețuri: 36,00 lei până la 162,00 lei

Cafea El Salvador Ataco natural

Interval de prețuri: 48,00 lei până la 216,00 lei

Cafea Ethiopia Yirgacheffe Halo Berity

Interval de prețuri: 48,00 lei până la 216,00 lei

Cafea Guatemala Huehuetenango AAPICUC

Interval de prețuri: 38,00 lei până la 171,00 lei

Cafea Kenya Nyeri AA Thiriku

Interval de prețuri: 48,00 lei până la 216,00 lei

Cafea Nicaragua Maragogype

Interval de prețuri: 48,00 lei până la 216,00 lei

Cafea Panama Boquete SHB EP

Interval de prețuri: 44,00 lei până la 198,00 lei

Cafea Peru Jaen Villanueva

Interval de prețuri: 48,00 lei până la 216,00 lei

Pentru espresso este cel mai dificil de „ghicit” o granulatie precisa deoarece exista espressoare:

-manuale cu site presurizate care necesita o granulatie in jur de 350 microni,

-espressoare cu site nepresurizate si pompa cu vibratie care necesita granulatii in jur de 300 de microni

-espressoare cu site nepresurizate si pompa rotativa ce necesita granulatii in jur de 200-250 microni.

-moka pot sau percolator

Fiecare cafea necesita granulatii diferite in functie de reteta folosit ala espresso, de densitatea boabelor, de presiunea si debitul oferit de espressor. Daca preferati aceasta metoda de extractie va recomandam achizitia unei rasnite cu cutite plate sau conice, nu cu lame. Nu va putem garanta extractii corecte doar din dozarea diferita a cantitatii de cafea in portafiltru.